Зрителите на The Apprentice обявиха шоуто за комедийно злато“, след

...
Зрителите на The Apprentice обявиха шоуто за комедийно злато“, след
Коментари Харесай

Феновете на BBC The Apprentice не могат да се наситят на „комедийното злато“, след като един отбор направи огромна грешка

Зрителите на The Apprentice оповестиха шоуто за „ комедийно злато “, откакто един тим направи гаф с напитките за добре пристигнали на своите посетители.

Всички 18 състезатели са се записали, с цел да поемат дилемите с вярата да впечатлят лорд Шугър и да приберат голяма инвестиция от £250 000. Предаването на BBC се завърна в четвъртък вечерта, където кандидатите бяха разграничени на тимове за момчета и девойки. Те бяха изпратени в Шотландските планини и им беше натоварено да обезпечат ексклюзивни дни за корпоративни клиенти.

Надеждата на женския екип да впечатли големци от промишлеността на хотелиерството се разпадна, когато придадоха на рибните сладкиши сладко, вместо пикантно покритие. Отборът на момчетата обаче шокира феновете с проекта си за шикозния ден. Те възнамеряваха да сервират на гостите си вода като напитка за добре пристигнали, вместо нормалната бутилка газирано.

В опит да спестят пари, тяхната скица се провали. Зрителите се обърнаха към обществените медии, където не можеха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР