Зрителите на Нова тв станаха свидетели на втория полуфинал в

...
Зрителите на Нова тв станаха свидетели на втория полуфинал в
Коментари Харесай

Ето кои са финалисти в Звездите в нас“

Зрителите на Нова тв станаха очевидци на втория полуфинал в музикалната конкуренция „ Звездите в нас “. Останалите пет тима влязоха в оспорваната борба, а след края й публиката в студиото дефинира и вторите трима финалисти, които ще имат шанса да завоюват с гения си огромната премия от 50 000 лв.. И тази неделя най-емоционалната част бе разпадането на тимовете, което провокира сълзи в очите на участниците.

В първия стадий на полуфинала на сцената се качиха тимовете „ Уитни Хюстън “, „ Йордан Караджов “, „ Тина Търнър “, „ Миро “ и „ Джеси Джей “. С последните си взаимни осъществявания, те за следващ път демонстрираха изключителните си музикални и артистични умения в облиците на идолите си. Към втората част на музикалната конкуренция продължиха трите женски тима „ Уитни Хюстън “, „ Джеси Джей “ и „ Тина Търнър “.



След вторите осъществявания публиката в залата държеше в ръцете си най-важното решение. Феновете на „ Звездите в нас “ дадоха вота си за самостоятелните участници, които ще се изправят един против различен на огромния край. Сърцата на феновете в студиото сграбчиха Христина като Уитни Хюстън, Тереза като Джеси Джей и Антония като Тина Търнър.

„ Много желая да печеля. Искам да съм на сцената всеки ден. Вече сънувам, че не слизам от нея и съм победител “, сподели Тереза секунди преди финалната борба. „ Момичета, благодаря ви. Аз нямаше да съм това без вас. И трите сме Тина Търнър “, показа през сълзи Антония, откакто разбра, че точно тя е шестият финалист, който ще се бори за премията от 50 000 лв..

На огромния край един против различен в последни имитаторски борби ще се изправят Милена като Селин Дион, Християн като Бруно Марс, Сонай като Веселин Маринов, Христина като Уитни Хюстън, Тереза като Джеси Джей и Антония като Тина Търнър. Финалистите ще изпеят по две песни, а в едната от тях ще има и специфична изненада за зрителите
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР