Зрителите на „Маскираният певец“ станаха свидетели на падането на две

...
Зрителите на „Маскираният певец“ станаха свидетели на падането на две
Коментари Харесай

Алисия отказала на Валерко да го заведе в Маскираният певец

Зрителите на „ Маскираният артист “ станаха очевидци на рухването на две маски – Принцесата и Пилето към този момент са разкрити. Под изящното прикритие на Принцесата се криеше поп-фолк певицата Алисия, а младата поп певица Дивна излезе от сигурната черупка на Пилето, в която прикриваше самоличността си дванайсет епизода.

И двете надарени изпълнителки справедливо могат да се похвалят, че съумяха да се задържат в шоуто до неговия полуфинал. Алисия потвърди музикалната си заложба и с последната изпята ария в „ Маскираният артист “ – „ Mercy “ на Duffy. Дивна не й отстъпи по нищо с осъществяването на една от най-популярните български песни „ Лале ли си, зюмбюл ли си “. Двете певици показаха насладата си от предоставената опция да вземат участие в първия сезон на „ Маскираният артист “, само че споделиха какъв брой е било мъчно да опазят тази загадка над два месеца.

„ Ужасно съм щастлива от присъединяване си в това шоу. Искам да изкажа най-големи благодарности на всички, които ме поддържаха. Провокирах себе си като непрестанно се пробвах да пея разнообразни стилове музика, “ показа Алисия, откакто смъкна маската на Принцесата, и добави: „ Най-трудно ми беше да опазя тайната за присъединяване си от сина ми. Той няколко пъти ме молеше да го заведа да гледа онлайн „ Маскираният артист “, а аз всякога се измислях някакво опрощение. “

Дивна, която стартира своя звезден път от музикалното предаване на NOVA „ Пей с мен “, което печели през 2008 година, описа: „ Тази черупка беше моят дом през последните месеци. Всички на тази сцена са доста надарени и колкото и да се състезаваме между тях, аз съм безпределно щастливи от достойнството да участваме в шоуто. “

След толкоз мистерии, разкрити секрети, надарени осъществявания и доста смях всяка събота вечер, финалът на „ Маскираният артист “ следва след дни. Следващата събота е заключителната борба сред останалите три неразкрити маски - Розата, Пчелата и Гарванът. Коя от тях ще падне последна и кой се крие под нея ще разберем на 7 декември.

фотоси:pr
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР