Зрителите на Married At First Sight UK останаха озадачени от

...
Зрителите на Married At First Sight UK останаха озадачени от
Коментари Харесай

Феновете на E4 Married At First Sight в Обединеното кралство са озадачени, тъй като двойката `все още е заедно` на срещата въпреки раздялата

Зрителите на Married At First Sight UK останаха озадачени от Reunion Special 2024 в понеделник вечер единствено секунди след началото на епизода.

По време на специфичния епизод състезателите от 2023 година се събраха още веднъж с избухливи резултати и двама души, които се събраха още веднъж със своите сътрудници, бяха Жорж Бертоно и Пеги Лоурънс.

Двойката сподели обичано шоу, споделяйки детайлности за романтиката им с други състезатели. Въпреки това, феновете останаха комплицирани от сцените, когато Жорж и Пеги се разделиха по-рано този месец. На Свети Валентин Пеги влезе в обществените медии, с цел да разгласи, че тя и Жорж са се разделили с последния, откогато твърди, че той е бил „ омаян “ от известието.

В Twitter, в този момент X, един човек сподели: „ Чакай …… Пеги и Джордж към момента ли са дружно??? #MAFSUK ", различен акаунт попита: „ Пеги и Джордж не са към този момент дружно, нали са #MAFSUK? ", различен акаунт сподели: „ Georges & Peggy се разделиха от този момент #MAFSUK ", различен фен сподели: „ Е, това е толкоз остаряло. Пеги и Жорж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР