Зрителите на Love Island заплашват да се свържат с Ofcom,

...
Зрителите на Love Island заплашват да се свържат с Ofcom,
Коментари Харесай

Зрителите на Love Island заплашват да се свържат с Ofcom след „ужасното“ предизвикателство за пулса

Зрителите на Love Island заплашват да се свържат с Ofcom, откакто се борят да станат очевидци на разгръщането на дълго чаканото предизвикателство за пулса.

Във вторник вечерта състезателите обличат най-секси (и някои новости) тоалети, с цел да се опитат да ускорят сърдечната периодичност на останалите островитяни. Много фенове получиха " сигнал ", до момента в който криеха лицата си зад ръцете си по време на някои от пикантните танци. Един съответен островитянин накара феновете да се молят всичко да свърши.

Рони закрачи решително в валс към огнището, облечен в яркочервени панталони и дънково мотоциклетско яке. Насочвайки вътрешната си танцьорка с огън, той пръсна глътка вода във въздуха. В опит да форсира пулса на девойките, той употребява синя носна кърпичка, с цел да покрие очите им, до момента в който ги галеше.

Той се опита да покаже придвижванията си върху Джес и по-късно неудобно подвигна Хариет, преди да се забавлява с нея. Момичетата бяха също толкоз невярващи, колкото и момчетата - които гледа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР