Зрителите на Love Island All Stars бяха впечатлени от растежа

...
Зрителите на Love Island All Stars бяха впечатлени от растежа
Коментари Харесай

Феновете на ITV Love Island приветстват Антон Данилук за момента на `mic drop` след обучението на Мич на `bro code`

Зрителите на Love Island All Stars бяха впечатлени от растежа на Антон Данилук, защото го похвалиха за отбраната на Либърти Пул.

Много икони от програмата на ITV2 се завърнаха в сериала с вярата да намерят обич, като Либърти и Мич Тейлър откриха връзка, когато шоуто започва този месец. Въпреки това нещата сред двамата станаха нестабилни, защото Либърти почувства, че Меси Мич не е положил никакви старания да я опознае.

Тя даже се разплака, когато разбра, че не е първият му избор. Снощи почитателите гледаха по какъв начин шотландецът беседва с Liberty и Kaz Kamwi за Мич, като стигна до такава степен, че го назова преследвач на въздействие, защото той твърдеше, че не е в шоуто заради верните аргументи. „ Не получавам положителни настроения от това дете “, сподели той в сряда.

„ Много рядко се случва да не одобрявам някого, само че не мога да го претърпявам. Той приказва прекалено много за въздействие и следване в Instagram от самото начало. Това е единствено моето мнение. “ В епизода от четвъртък Мич разбра за комен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР