Зрителите на Кой да знае за пореден път бяха разочаровани

...
Зрителите на Кой да знае за пореден път бяха разочаровани
Коментари Харесай

Валерия на Евгени удари дъното в „Кой да знае”

Зрителите на „ Кой да знае ” за следващ път бяха разочаровани от куизното шоу нощес. Въпреки, че с неспокойствие чакаха да видят по какъв начин ще се оправи двойката Евгени Генчев и избраницата му Валерия.

Ергенът предстоящо се настани на стола до Милица Гладнишка, а бъдещата му жена до Христо Пъдев. Валерия не сподели задоволително умения да мисли аналитично, играта й бе извънредно слаба и се разбра, че може да е спечелила сърцето на пианиста, само че единствено с външността си, а не с някакъв разсъдък. Още през цялото време моделката прикани новите моми в започващото шоу „ Ергенът 3 ”, да бъдат себе си, а не да играят функции. С това затвърди упованията на феновете, че няма с какво да ги изненада, с изключение на с научени изречения.

Публиката незабавно усети, че множеството въпроси бяха особено определени за нея. Такива на каквито всяка по-интелигентна моделка незабавно ще отговори. Въпреки това Вал съумя единствено на един да откри верния отговор „ Как да извием миглите си? ” Като се сети, че това ще се получи с топла чаена лъжичка. Тя не съумя да допусна, че мирис на ванилия може да накара дамите да пазарят повече облекла. А най-нелепата й издънка бе, че масоните били съвременни от скоро, очевидно не знае, че те са съществували още от 16 век.

Добре, че беше Милица Гладнишка, знаеща, чаровна и с неповторимо възприятие за комизъм, а до нея Евгени стоеше безгласен. Може да е виртуоз, само че и на него му липсват необятни знания. Така успеха се озова в техния тим, а фенове написаха: „ Гледам шоуто единствено поради Милица – тя е единственото занимателно нещо в тая боза. ”

Автор: Хотнюз.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР