Зрителите на Hollyoaks смятат, че са разбрали какво води до

...
Зрителите на Hollyoaks смятат, че са разбрали какво води до
Коментари Харесай

Излизането на злодея от Hollyoaks Уорън Фокс е „запечатано“, докато феновете „разработват“ обрат за завръщането на Грейс Блек

Зрителите на Hollyoaks считат, че са разбрали какво води до завръщането на Грейс Блек в сапунената стратегия на Channel 4, на фона на поврат на излизане.

Нейното завръщане може да бъде обвързвано с огромното завръщане на различен воин, защото Фреди Роско прави дълго чаканото си завръщане в идните епизоди. Фреди и Грейс имат много история, до момента в който и двамата враждуваха със злодея Уорън Фокс в даден миг.

Изглежда, че враждата на Фреди с Уорън може да се преобърне още един път и в този момент има намек, че Грейс се връща към шоуто, откакто тя беше изпратена в пандиза предходната година. Наскоро беше доказано, че актрисата Тамара Уол се е върнала към фотосите и е повторила ролята си на Грейс, по-малко от година откакто напусна. По това време актрисата махна за довиждане на шоуто и почитателите бяха унищожени от обрата, до момента в който беше намекнато, че героят е отхвърлен.

Тийзър, излъчен по E4 през уикенда, демонстрира Фреди, навестяващ руса жена в затвор, който изглеждаше тъкмо като Грейс....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР