Зрителите на Хелс Китчън са бесни на шеф Виктор Ангелов

...
Зрителите на Хелс Китчън са бесни на шеф Виктор Ангелов
Коментари Харесай

Зрители към шеф Ангелов: Спри да се гавриш с участниците!

Зрителите на „ Хелс Китчън ” са гневни на началник Виктор Ангелов за следващ път, видя kliuki.ws. След като вкара актриса от филмите за в*зрастни, в този момент готвачът провокира гнева на почитателите на „ Кухнята на Ада ” с една от дилемите, които сложи на участниците, а точно яденето на люти чушки.

Снощи двата тима в „ Хелс Кичтън ” едвам не умряха в опит да угодят на шефа и прищявката му да се нагълтат с люто, до момента в който той единствено гледаше в профил и се подсмихваше.

Веднага след излъчването на предизвикването феновете на кулинарното предаване заляха Ангелов в куп рецензии. Те са безапелационни, че това тестване е „ подигравка ” с участниците и че шефът и екипът на шоуто са стигнали дъното с него, единствено с цел да имат рейтинг.

Феновете на „ Хелс Китчън ” не просто не утвърждават надяждането с люти чушки, те са на мнение, че в никакъв случай не биха рискували здравето си за 100 000 лв., каквато е премията в шоуто.

Според феновете на „ Кухнята на Ада ” „ всяко нещо си има граници ” и началник Ангелов ги е прекрачил, рискувайки живота на участниците в шоуто. „ Ангелов удари дъното и ми падна в очите ”, написа почитател на кулинарното предаване за рисковото предизвикателство с люти чушки, което едвам не вкара в болница множеството участници.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР