Зрителите на г-н Бейтс срещу The Post Office бяха обляни

...
Зрителите на г-н Бейтс срещу The Post Office бяха обляни
Коментари Харесай

Зрителите на ITV г-н Бейтс срещу The Post Office „раздразнени и в сълзи“ при излъчването на последния епизод

Зрителите на господин Бейтс против The Post Office бяха обляни в сълзи и си потеглиха раздразнени, когато ITV излъчи последния си епизод довечера.

Драмата от четири елементи на ITV наблюдава историята на човек на име Алън Бейтс, който употребява спестяванията си, с цел да купи пощенска работа в Ландъндо. Мистериозни финансови загуби се появиха в неговата пощенска работа и разнообразни други в Обединеното кралство, когато беше конфигурирана нова компютърна система, наречена Horizon. Алън – и доста от неговите сътрудници подпощенски началници и подпощенски началници – отхвърлиха да поемат отговорност за грешката.

В резултат на това договорът на господин Бейтс беше преустановен и той загуби £65 000, които беше вложил. И въпреки всичко Алън – изигран от Тоби Джоунс – беше подбуден да взе участие в акция дружно с други заместник-пощенски началници, които бяха имали същите проблеми.

Тази вечер, във финалния епизод на сериала, ще забележим Алън да поеме неговия случай от самото начало път към Кралския съд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР