Зрителите на EastEnders вярват, че Дани Дайър може да повтори

...
Зрителите на EastEnders вярват, че Дани Дайър може да повтори
Коментари Харесай

Завръщането на Мик Картър от BBC EastEnders е „запечатано“ след обрата на Линда и Алфи

Зрителите на EastEnders имат вяра, че Дани Дайър може да повтори ролята си на изчезналия Мик Картър в сапунената стратегия на BBC.

Обрат в последния епизод, включващ някогашната Линда Картър и приятеля на Мик Алфи Мун, остави феновете уверени, че Мик ще се завърне. Зрителите знаят, че Мик се счита за мъртъв и е разгласен за загубен в морето след случай с удавяне на Коледа 2022 година

След конфликт с интригантската си партньорка Джанин Бъчър, Мик влезе в морето, с цел да избави Линда защото и двете дами се блъснаха във водата. Мик обаче не можа да откри Линда и продължи да я търси, преди да изчезне.

Линда стигна до брега, без той да разбере, и тя и Джанин бяха ужасени, защото Мик не се виждаше на никое място. Той в никакъв случай не се е завърнал, до момента в който тялото му в никакъв случай не е било открито.

Той се счита за мъртъв и Линда се бори да продължи напред без любовта на живота си. Феновете от дълго време предричаха, че Мик ще се завърне един ден, защото гибелта в никакъв случай не е била фактически потвърд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР