Зрителите на EastEnders смятат, че знаят плана на Лорън Бранинг,

...
Зрителите на EastEnders смятат, че знаят плана на Лорън Бранинг,
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders се възмущават, докато „разговарят за истинския дневен ред на Лорън“ със Зак на фона на „раздялата“ на Уитни

Зрителите на EastEnders считат, че знаят проекта на Лорън Бранинг, откакто наподобява, че предизвиква Зак Хъдсън да приключи нещата с Уитни Дийн.

На фона на разпадането на връзката на Зак и бременната Уитни след нейните очаквания да се грижи за тийнейджърката Бритни, тази седмица той се довери на най-хубавата й другарка Лорън. Но нещата се обърнаха, когато Зак разбра неправилно сигналите и се опита да целуне Лорън, оставяйки я гневна.

Лорън се закле да каже на Уитни истината, макар че Зак я молеше да мълчи, единствено за неговия флирт с клиент оставете го още един път в гореща вода. Тъй като в последна сметка Лорън се съгласи да не споделя нищо, тя даде на Зак мотив за размисъл, когато разговаряха от сърце за Уитни.

Зак се закле в никакъв случай повече да не прави нищо, като сподели, че обича Уитни и желае да накарайте нещата да работят. Но Лорън показа опасенията си, че всичко ще свърши със сълзи за двойката и че те евентуално са били свързани от тъга и в действителност не са влюбени един в различен.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР