Зрителите на EastEnders се питат дали Надин Келър е тайно

...
Зрителите на EastEnders се питат дали Надин Келър е тайно
Коментари Харесай

Зрителите на BBC EastEnders „разкриват“ истинската връзка на Надин с Уолфорд като „разкрита“ тайна сестра

Зрителите на EastEnders се питат дали Надин Келър е скрито обвързвана с различен персонаж от Уолфорд след поврат в сапунената стратегия на BBC.

Голямата загадка на героя, или най-малко част от нея, беше разкрита във вторник, когато нейните неистини бяха разкрити на феновете. Героинята лъже, че е бременна, явно визирайки Джей Браун по незнайна причина, до момента в който ние знаем, че тя се пробва да се докопа до пари.

Сега някои фенове се питат дали Надин е обвързвана с минал воин в сапунената стратегия на BBC, измежду въпроси за кого може да работи. Надин неотдавна се завърна в шоуто след месеци неявяване и месеци след любовна връзка с Джей.

Тя изпусна огромната вест, че е бременна с детето му, оставяйки го покъртен и скоро всички схванаха. Но тъкмо когато Джей сподели на Надин, че ще бъде до нея и бебето й, истината беше разкрита на феновете, че тя го лъже.

Надин повдигна горнището си и отстрани подправената бебешка издутина, преди да си тръгне. Мигове по-рано Надин беше забелязана да пров...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР