Зрителите на EastEnders помолиха шефовете да съберат Кат Слейтър и

...
Зрителите на EastEnders помолиха шефовете да съберат Кат Слейтър и
Коментари Харесай

Зрителите на BBC EastEnders се радват, когато любимите бивши на феновете се събират отново в стоплящи сърцето сцени

Зрителите на EastEnders помолиха шефовете да съберат Кат Слейтър и Алфи Муун още веднъж дружно след последното им пътешестване до Албърт Скуеър.

Химията се е задържала сред двамата герои, които са считани за икони от почитателите на сапунката на BBC One, макар обстоятелството, че са разграничени от няколко години. Шефовете обаче понякога възобновяваха очакванията, че могат още веднъж да намерят пътя си един към различен, като излъчваха спорадични прочувствено заредени подиуми.

Такъв беше казусът тази сряда, 15 май 2024 година, когато Кат (в ролята Джеси Уолъс) и Алфи (Шейн Ричи) споделиха вечеря в Уолфорд Ийст със сина си Томи Муун и феновете полудяха като те откриха, че връзката им към момента е мощна, до момента в който игриво се наваксаха, до момента в който синът им младеж явно се усещаше неловко.

Кат и нейните синове Томи (Сони Кендъл), Бърт (Елиът Брифет) и Ърни (Коуди Брифет) живеят с Алфи в неговия апартамент след разпадането на брака й с Фил Мичъл (Стив Макфадън). По време на храненето им Алфи сп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР