Зрителите на EastEnders не са доволни, тъй като нови спойлери

...
Зрителите на EastEnders не са доволни, тъй като нови спойлери
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders заплашват да изключат заради „позорните“ новини за напускането на Бен Мичъл

Зрителите на EastEnders не са удовлетворени, защото нови спойлери разкриват по какъв начин Бен Мичъл евентуално ще напусне сапунената телевизия на BBC след пет години.

Преди месеци беше оповестено, че Макс Боудън ще напусне шоуто като Бен, откакто пое ролята през 2019 година Имаше спорни отчети дали артистът е напуснал шоуто или е бил отписан, до момента в който почитателите бяха унищожени от обрата.

Сега нови спойлери нервират излаз от пандиза за героя с помощта на историческо закононарушение, за което се счита, че се е случило, до момента в който е бил в Америка. Бен беше посетил Съединени американски щати предходната година на фона на гибелта на приятелката Лола Пиърс в шоуто, откакто се бореше с мозъчен израстък.

Има известно комплициране по отношение на това какво би могъл да направи Бен, с цел да докара до арест и вероятен арест излаз за героя толкоз ненадейно, като се има поради, че не е бил в Америка доста дълго. Въпреки това сапунката към момента не е удостоверила съответни детайлности за сюжета или изхода, като спойлерите не навлизат в твъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР