Зрителите на EastEnders бяха доволни да видят проблем, за който

...
Зрителите на EastEnders бяха доволни да видят проблем, за който
Коментари Харесай

Зрителите на EastEnders над Луната, тъй като „проблемът“ на Queen Vic е отстранен след оплаквания

Зрителите на EastEnders бяха удовлетворени да видят проблем, за който се оплакаха по отношение на Queen Vic, който най-сетне е поправен.

Много почитатели с очи на орли са показали, че клиентите на кръчмата Queen Vic в никакъв случай не получават питиета с лед в чашите. Стигна се до миг, в който феновете се раздразниха от дребния пропуск и се обърнаха към обществените медии, с цел да се оплачат от цялото „ подправено пиянство “, което звездите имат да вършат без кубчета лед.

„ Случайно, само че за какво е тъй че в EastEnders постоянно, когато сервират питиета, в никакъв случай няма лед в чашите – както тези хора са подправени, които пият водка и тоник без лед “, уточни един фен по-рано, а някои други обсъждаха същия въпрос през годините.

За благополучие, след дълго време на недоволство, почитателите се включиха в ранното издание на епизода довечера и видяха, че молитвите им са получили отговор. В една сцена в кръчмата сред Джей Браун и Джина Найт Джей може да бъде забелязан да отпива от чаша, цялостна с кубчета лед.

Феновете б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР