Зрителите на драмата на ITV Mr Bates vs The Post

...
Зрителите на драмата на ITV Mr Bates vs The Post
Коментари Харесай

Зрителите на ITV Mr Bates vs The Post Office шокирани от епизодичната роля на депутата от Консервативната партия Nadhim Zahawi

Зрителите на драмата на ITV Mr Bates vs The Post Office останаха в потрес по време на втората част на шоуто, когато се появи народен представител от торите.

Надим Захауи, който беше освободен от кабинета от министър-председателя Риши Сунак през януари заради седем нарушавания на министерския кодекс, получи роля в шоуто, което провокира неспокойствие в обществените медии. Той остава народен представител от Стратфорд на Ейвън.

В ролята на себе си, 56-годишният Захауи споделя на определената комисия, че абсурдът с пощенската работа „ звучи като безпорядък “, преди да попита шефа на организацията, Паула Венелс (в ролята Лиа Уилямс): „ Вие сте ръководителят на организацията - ще предоставите ли информацията - да или не? "

Програмата, в която Тоби Бейтс играе основната роля, споделя историята от действителния живот на една от най-лошите правосъдни неточности във Англия. Между 1999 година и 2015 година Пощенската работа преследва 700 почтени заместник-пощенски началници и началници в Обединеното кралство за подправено счетоводство и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР