Зрителите на Dancing on Ice обвиниха съдиите, че копират“ резултатите

...
Зрителите на Dancing on Ice обвиниха съдиите, че копират“ резултатите
Коментари Харесай

Феновете на Dancing on Ice на ITV настояват, че шоуто е „коригирано“, след като забелязаха подозрителен модел на резултата

Зрителите на Dancing on Ice упрекнаха съдиите, че „ копират “ резултатите взаимно в чисто нов ред „ поправяне “ за шоуто.

Сериалът се завърна на екрани през уикенда, като някогашната водеща на „ Тази заран “ Холи Уилоуби и Стивън Мълхърн бяха водещи на надпреварата по фигурно пързаляне. Съдийският състав включваше танцьорите Ашли Банджо и Оти Мабусе и някогашните олимпийски първенци по кънки на лед Кристофър Дийн и Джейн Торвил.

Една от състезателките, сапунената звезда Рокси Шахиди, извърши пред съдиите и феновете вкъщи и почитателите видяха, че тя получи една и съща оценка от пет точки от четиримата съдии. Друг играч и някогашен професионален боксьор Рики Хатън получи същите три точки от трима от четирима съдии.

Раздразнени фенове се втурнаха към X, по-рано прочут като Twitter, с цел да се оплачат от „ още една поредност “ от съдии, които си копират оценките един на различен.

„ Още една поредност от Крис, който още веднъж копира резултата на Джейн “, сподели един консуматор,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР