Зрителите на Dancing On Ice бързо посочиха промяна“ в Холи

...
Зрителите на Dancing On Ice бързо посочиха промяна“ в Холи
Коментари Харесай

Зрителите на ITV Dancing On Ice казват, че Холи Уилоуби „процъфтява“ след голяма промяна

Зрителите на Dancing On Ice бързо показаха „ смяна “ в Холи Уилоуби, когато тя направи първата си телевизионна поява след напускането на This Morning през октомври.

Майката на три деца се отдръпна от известното на ден предаване ITV, откакто заговорът за нейното похищение и ликвидиране беше осуетен от полицията. Въпросителните по отношение на бъдещето й като хазаин на надпреварата по пързаляне с кънки останаха до 27 декември, когато шефовете на ITV най-сетне потвърдиха, че тя ще бъде още веднъж отпред на програмата дружно със Стивън Мълхърн.

42-годишната Холи показа по-голямата част от предходните 15 серии на шоуто с някогашния си най-хубав другар Филип Скофийлд от 2006 година насам. Все отново той се отдръпна от публичното внимание през май, откакто призна, че има „ безразсъдно само че не противозаконна " спекулация с по-млад мъж, бегач на тази заран. Твърди се, че Холи е " нервна, само че разчувствана " от вероятността за завръщането си, което в последна сметка наподобява е минало толкоз безпрепятствено, колкото се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР