Зрителите на Coronation Street смятат, че знаят кой е набелязал

...
Зрителите на Coronation Street смятат, че знаят кой е набелязал
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street „разрешават“ кой се е насочил към Аби в филма на ужасите със секс записи – и това не е „Дийн“

Зрителите на Coronation Street считат, че знаят кой е набелязал Аби Франклин, откакто тя стана жертва на deepfake порно видео на ITV сапун.

В сряда вечерта нейният сътрудник и другар Тайрън Добс удостовери, че е получил имейл, съдържащ секс запис на Аби. Аби беше ужасена, откакто твърдеше, че в никакъв случай преди не е снимала видео за секс, тревожейки се, че това е нещо, което не може да си спомни от предишното си.

Аби е лекуваща се наркоманка и в предишното е признавала, че има неща тя не помни. Но това, което Аби скоро ще научи, е, че видеото не е същинско и е дълбока имитация с някой, който й е нагласил.

Предстои да се появят още видеоклипове с нея и да бъдат публикувани онлайн в идните подиуми. В сряда Тайрън първо видя видеото по имейл, преди да го откри и онлайн.

Аби сдържа сълзите си и се сблъска със брачна половинка си Кевин Уебстър, който вярваше, че видеото е същинско. Тъй като Аби беше решена да разбере кой е изпратил видеото, тя сподели, че ще отиде в по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР