Зрителите на Coronation Street останаха в сълзи по време на

...
Зрителите на Coronation Street останаха в сълзи по време на
Коментари Харесай

Феновете на ITV Coronation Street в сълзи, когато подаръкът на Карла Конър за Питър Барлоу беше разкрит по време на излизане

Зрителите на Coronation Street останаха в сълзи по време на епизода на Коледа, защото хитовата сапунка на ITV излъчи прочувствен поврат на Карла Конър и Питър Барлоу.

Питър, изигран от Крис Гаскойн, би трябвало да напусне Уедърфийлд вечно на Боксинг Деня след повече от 20 години в сапунената стратегия на ITV. Тъжни подиуми ще накарат Карла и Питър да заемат централно място на Boxing Day, когато двойката се раздели и Питър напусне шоуто.

В надграждането на епизода на Коледа спойлерите разкриха, че Карла ще купи на Питър тайнственост сегашното провокира възторг, като последният беше сюрпризиран от жеста на жена си. На Коледа подаръкът най-сетне беше оголен, когато Карла даде на Питър бордна карта.

Зрителите си спомнят, че Питър неотдавна получи пощенска картичка от приятеля си Мики, който работи на лодка в Средиземно море. Мики предложи на Питър шанса да пътува с него по света и Карла реши да насърчи брачна половинка си да се възползва от опцията.

При приемане на бо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР