Зрителите на Celebrity Big Brother смятат, че телевизионните шефове са

...
Зрителите на Celebrity Big Brother смятат, че телевизионните шефове са
Коментари Харесай

Феновете на ITV Celebrity Big Brother забелязват сериозен проблем с подредбата - тъй като теорията зад това се раздухва онлайн

Зрителите на Celebrity Big Brother считат, че телевизионните шефове са издухали по-голямата част от бюджета на шоуто за Шарън Озбърн и Луис Уолш след останалите съставът беше направен онлайн.

Някои почитатели твърдяха, че е трябвало да потърсят в Гугъл множеството от имената си след стартовото шоу в понеделник вечер. За да подсигуряват, че са обезпечили „ най-хубавото от най-хубавото “ за първия си сериал, се споделя, че ITV са пръснали £2 милиона за разнообразна група - само че множеството се чудеха каква част от това отиде на някогашните съдии на X-Factor.

По-нови лица като Брадли Рич от Heartstopper, водещият Zeze Millz, чичото на Кейт Мидълтън Гари Голдсмит и Дейвид Потс от Ibiza Weekenders не са тъкмо известни имена и осведоменият Луис свърши страхотна работа, като преведе Шарън през това от тяхната загадка местонахождение, когато са влезнали. Но имената не излязоха от езика на мнозина, които гледаха вкъщи.

Зрителите се обърнаха към X, с цел да предложат теории. Един сподели: „ Очевидно са изче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР