Зрителите на Call the Midwife останаха шокирани от сцените в

...
Зрителите на Call the Midwife останаха шокирани от сцените в
Коментари Харесай

Феновете на BBC Call the Midwife казват, че „нищо не се е променило“, тъй като забелязват тревожната тема за 2024 г. в последния епизод

Зрителите на Call the Midwife останаха шокирани от сцените в неделния епизод (14 януари), сравняващи тревожния плесенясал апартамент сюжетна линия до актуалните времена.

Епизодът, чието деяние се развива през 1969 година, наблюдава бъдещата майка Една, която работеше като чистачка и отхвърли да напусне работата си, макар че е бременна, тъй като се нуждаеше от парите.

Една разкри, че нейният сътрудник я е изоставил поради друга жена, оставяйки я да устоя сама дребното си малко дете и новото си бебе, в това число да заплаща наем на нейния общински парцел. Докато чистеше публичната зала, водите на Една изтекоха, само че тя беше решена да приключи работата си, с цел да не загуби заплатата си.

По-късно Шелаг Търнър (Лора Мейн) и стажант-акушерката Джойс Хайланд (Рене Бейли) оказа помощ за раждането на новото момченце на Една, в началото наречено Алистър, преди да промени името си на Никълъс. Въпреки това, когато сестра Вероника (Ребека Гетингс) посети Една, тя видя, че дребната дъщ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР