Зрителите на bTV Lady ще имат възможност да се насладят

...
Зрителите на bTV Lady ще имат възможност да се насладят
Коментари Харесай

Помните я отлично. Сега се завръща, но с друг филм

Зрителите на bTV Lady ще имат опция да се насладят на впечатляващата актьорска игра на носителката на " Еми “ и " Златен глобус “ Джейн Сиймур, придобила международна известност с ролята си на доктор Куин Лечителката в едноименната поредност, в най-новия сериал с нейно присъединяване – " Хари Уайлд “ (Harry Wild, 2022 г.). Епизодите на вълнуващата престъпна сага потеглят от 14 май (неделя) и ще се излъчват всяка неделна вечер от 21:30 ч. в ефира на фамилния канал, като ще са налични и онлайн на Voyo.

Действието на сериала ни придвижва в Ирландия, където Сиймур се превъплъщава в облика на Хариет " Хари “ Уайлд – неотдавна пенсиониран академични учител по британска литература с доста свободно време, само че без никакво предпочитание да го пропилява на вятъра. Ексцентрична, дейна и самостоятелна, тя по този начин и не съумява да се помири с неналичието на нови провокации след пенсионирането си. За да разнообрази всекидневието си, Хари отива на посетители в дома на сина си Чарли (Кевин Раян) – детектив в полицията, където тя инцидентно попада на секретни материали по настоящ случай, касаещ мистериозно ликвидиране. С бързата си и аналитична мисъл Хари незабавно схваща, че служителите на реда са на неверна диря, само че откакто никой не обръща внимание на любителските ѝ находки, тя стартира да проверява сама, загърбвайки попрището си на изискан литературовед.

Ненадейно Хари става жертва на обир от възпитаник, чиито следи обаче бързо открива. Когато схваща, че парите са трябвали на 15-годишния Фъргюс (Роан Нед), с цел да изплати задълженията на фамилията си, преследвано от кредитори, тя взема решение да не го предава на полицията, а вместо това той да ѝ се отплати, като ѝ помогне в следствието. Така двамата стартират да нищят заплетени престъпни случаи в града, трансформирайки се в истински следователи. Хари и Фъргюс попадат в поредност от любителски попадения, намесвайки се в работата на полицията със забележителен триумф.

В основната роля на Хари Уайлд феновете ще видят очарователната Джейн Сиймур, позната на феновете в целия свят с емблематичното си преобразяване на Микаела Куин в здравната сага " Д-р Куин Лечителката “ (1993-1998 г.). 72-годишната актриса е носителка на две награди " Еми “ и два " Златни глобуса “, а също по този начин има и звезда на Холивудската алея на славата.

" Героинята ми е многопластова и е доказателство за това, че една жена може да бъде витална, без значение от възрастта, стига да преследва своето същинско предопределение в живота “, споделя Сиймур за облика си в " Хари Уайлд “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР