Зрителите на Britain's Got Talent се възмутиха в шоуто, след

...
Зрителите на Britain's Got Talent се възмутиха в шоуто, след
Коментари Харесай

Феновете на Britain`s Got Talent на ITV са озадачени, докато Аманда Холдън натиска златния зумер за „погрешно изпълнение“

Зрителите на Britain's Got Talent се възмутиха в шоуто, откакто споделиха, че неверният акт е определен за златен зумер от арбитър Аманда Холдън.

Японецът Набе, който сподели, че желае да „ накара хората да се усмихват по целия свят “, употребява специфичните си умения, с цел да имитира редица разнообразни герои, в това число Maleficent, Snoopy, Shaun the Sheep – и в един чудноват миг, даже окосмяването по гърдите на Саймън Коуел.

38-годишният забавляваше съдиите Саймън, Аманда Холдън, Алеша Диксън и Бруно Тониоли, до момента в който разресваше косата си в разнообразни стилове, от време на време добавяйки реквизити като крем за бръснене в сместа, с цел да магии необикновените си творения. Аманда, която употребява златния си звънец, с цел да задържи Набе в надпреварата, сподели: „ Обикновено, когато натисна златния си звънец, се заливам от сълзи и изговарям огромна тирада. Това е толкоз друго. Просто ме накара да се разрева. Абсолютно се дръзвам до мозъка си. "

Тя го хареса толкоз доста, че го изпрати напряко към концерт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР