Зрителите на BBC останаха разгневени, тъй като един от най-популярните

...
Зрителите на BBC останаха разгневени, тъй като един от най-популярните
Коментари Харесай

Зрителите на BBC се възмутиха, тъй като изключително популярният трилър сериал беше тихо преустановен след само два сезона

Зрителите на BBC останаха ядосани, защото един от най-популярните трилър сериали беше преустановен след единствено два сезона.

Шефовете на BBC взеха решение да не връщат Bloodlands - с присъединяване на Джеймс Несбит - за трета поредност, макар че беше голям шлагер измежду почитателите. Драмата на BBC, която се развива в Северна Ирландия, също взе участие с присъединяване на Виктория Смърфит дружно с 59-годишния Джеймс. Актьорът играе Том Браник в сериала дружно с Виктория, която играе неговата колежка Оливия Фойл.

Звездата от Bloodlands Чарлийн Маккена преди този момент разкри, че не е сигурна за бъдещето на сериала, когато беше запитана дали ще се завърне на екрани за друга серия. „ Толкова доста желая поредност три, само че не, не мисля по този начин “, сподели тя.

„ Кървавите земи може да са достигнали своя натурален свършек с разкриването на героя на Джеймс Несбит, контрольор Том Браник като сериен палач Голиат, само че аз в действителност желаех още един сезон, с цел да получи най-сетне възмездието си и аз да бъда тази, която ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР