Зрителите на BBC Countryfile изразиха разочарованието си от последния епизод,

...
Зрителите на BBC Countryfile изразиха разочарованието си от последния епизод,
Коментари Харесай

Зрителите на BBC Countryfile яростно изключват след „30 секунди“, докато водещите се връщат

Зрителите на BBC Countryfile показаха разочарованието си от последния епизод, като някои споделиха, че са изключили единствено след 30 секунди.

Шоуто беше подложено на критика, че е „ рупор за изменението на климата “ по време на визитата си в Националния естествен резерват Newport Wetlands.

В Twitter един фен се оплака: „ #CountryFile 30 секунди гледане е задоволително! Еко-войни, вярващи в нелепостите #ClimateScam! " Друг фен се пошегува със наличието на шоуто, туитвайки: „ Ами в случай че патица прави йога? “ #countryfile се занимава с всички съществени проблеми довечера. " Други също показаха недоволството си с мнения като " Още един епизод на Coastfile. И Doomlord #countryfile, " И различен написа: " #countryfile Това е толкоз събудено в този момент. #DefundTheBBC. "

Друг човек разяснява: „ Спрях да виждам, стана извънредно. Има потребност от обособена стратегия, която да покрие всички нови включвания. “ Докато някой различен се оплакваше: „ Преди се любувах на шоуто, само че в този момент то е единствено рупор за изменението...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР