Зрителите на BBC Call The Midwife бяха в сълзи, докато

...
Зрителите на BBC Call The Midwife бяха в сълзи, докато
Коментари Харесай

Зрителите на BBC Call The Midwife в сълзи след „емоционално изтощителния“ финал на сериала

Зрителите на BBC Call The Midwife бяха в сълзи, до момента в който гледаха „ прочувствено изтощителния “ край на сериала.

Феновете бяха завладяни едно влакче на страсти, когато 13-та серия наближи своя край. Г-ца Хигинс следи по какъв начин синът й, който е дала за осиновяване, до момента в който е живяла в Индия десетилетия по-рано, умира от хронично бъбречно заболяване. Отчужденият брачен партньор на Джойс Хайланд я е изнудвал и малтретирал.

Тайната й излезе нескрито и тя беше подкрепена от другите дами, като сестрата Жулиен й сподели в прочувствени подиуми: „ Мислиш ли, че не съм виждала история като твоята хиляди пъти? Ярки, скъпи дами, сложени на колене от незнанието и бруталността на мъжете? "

Зрителите също гледаха по какъв начин Трикси и нейният брачен партньор Матю разговаряха по телефона, до момента в който той работеше в Америка. По време на телефонния диалог той й сподели: " Не е вечно. След четири-пет месеца мога да се прибера и да ръководя нещата от разстояние. Но ми се желае да си тук. " Дуото си напомни сватбата и брака си,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР