Зрителите на Ant & Dec в Saturday Night Takeaway останаха

...
Зрителите на Ant & Dec в Saturday Night Takeaway останаха
Коментари Харесай

Феновете на ITV Saturday Night Takeaway останаха изумени от „скрития талант“ на Дек, тъй като шегата на Лорейн Кели има обратен ефект

Зрителите на Ant & Dec в Saturday Night Takeaway останаха изумени от „ скрития гений “ на Declan Donnelly в съботния епизод.

По време на последния епизод, декември, 48, и съ-водещият Ant McPartlin излъчиха своя занимателен сегмент Get Out Of Me Ear с Лорейн Кели. 64-годишният шотландски водещ трябваше да слуша инструкциите на Ант и Дек, до момента в който пазаруваше в повсеместен магазин, което докара до занимателни и безредни резултати.

В началото на сегмента те накараха Лорейн да се качи до инцидентен покупател, който се преструва, че я познава. Ант и Дек накараха Лорейн да се опита да познае името й, на което Дек сподели: " Сюзън! " като тайният покупател разкри, че това в действителност е нейното име.

Лорейн остана смаяна, когато сподели: " Името ти е Сюзън? Наистина ли е? ", оставяйки двамата домакини в нервност, до момента в който възкликнаха: " О, Боже мой! " След това Дек се опита да направи шегата по-предизвикателна, като отгатна фамилното име на Сюзън, той сподели: " Морисън! " на което купувачът разкри, че фамилнот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР