Зрителите на „Като две капки вода“ бесни, че Крисия е

...
Зрителите на „Като две капки вода“ бесни, че Крисия е
Коментари Харесай

Зрителите след „Като две капки вода“: Защо Крисия е на финал?

Зрителите на „Като две капки вода“ гневни, че Крисия е на край, видя kliuki.ws
След снощния лайф на „Като две капки вода“ феновете на шоуто побесняха, а мрежата напряко прегря. Въпреки че се знаеше още през цялото време, че Крисия по този начин или другояче ще стигне до финала, както и да се показва в предаването, стигането й до полуфиналната четворка напряко подлуди почитателите.

Веднага след оповестяването на участниците, който ще се борят за успеха в „Като две капки вода“, феновете заляха формалните страници на предаването в обществените мрежи с отрицателни мнения.

За огромната премия и първото място в „Капките“ ще се борят Дарин Ангелов, Краси Радков, Крисия и Сано, който най-сетне съумя да вземе успеха в снощния епизод. Тази четворка обаче провокира огромна полемика в мрежата.

Феновете на шоуто са на мнение, че този сезон на „Капките“ е бил освен най-скучния, само че и най-нагласения. Зрителите са безапелационни, че на финала е трябвало да бъдат Руслан Мъйнов и Есил Дюран, а не Крисия и Дарин.

Според тях Руси (Руслан), както и поп фолк изпълнителката, са се представяли доста по-добре през целия сезон на „Капките“ от Дарин и най-много от Крисия. Феновете се чудят и по какъв начин Руслан и Есил не са на край, откакто в мненията в обществените мрежи преобладаващото мнение е, че точно те са заслужили да са във финалната четворка.
 Зрителите на
Зрителите на „Като две капки вода“ гневни, че Крисия е на край сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР