Зрителите ликуват, любимката им и ергенът се събраха след края

...
Зрителите ликуват, любимката им и ергенът се събраха след края
Коментари Харесай

Алекс от Ергенът призна, че е обвързана

Зрителите ликуват, любимката им и ергенът се събраха след края на шоуто, видя kliuki.net
Алекс от Ергенът, която отхвърли да получи роза от Виктор тази заран бе посетител на утринното блок „ Тази заран ”. При Диана Любенова тя приказва за снощния край. Красавицата, която бе любимка за продобиване на сантименталното шоу призна, че доста й се желало Вктор да избери Дениз. Която съгласно нея заслужава.

Но както към този момент е известно ергенът даде последната роза на Виктория Капитонова. И с това подразни феновете. Само, че самият Виктор при Цитиридис нощес показа, че с рускинята не са двойка. И надали има някакъв късмет да станат.

Александра Гърдева разяснява, че това по никакъв начин не я учудва тъй като двамата са много разнообразни и нямат никакви допирни точки. Самата победителка се скри и май се уплаши от националната обич.Според слуховете отпътувала в Русия по персонален проблем.

А по отношение на публикуваните фотоси на Алекс и Виктор в последно време хипнотерапевтката отхвърли всевъзможен коментар. Но показа, че в действителност се влюбила в ергена, а в този момент дали към момента е влюбена ще резервира само и единствено за себе си. Като добави, че към момента е доста рано да приказва за възприятията си.

Иначе призна, че е дала прошка на Виктор, а решението да напусне шоуто е персонално и успеха не трябвало да е непременно.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР