Зрителите, които ще могат да присъстват на церемонията по откриването

...
Зрителите, които ще могат да присъстват на церемонията по откриването
Коментари Харесай

Ограничават до 300 000 зрителите за откриването на Олимпийските игри в Париж

Зрителите, които ще могат да участват на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж през лятото на 26 юли на крайбрежията на река Сена, са сензитивно понижени и могат да бъдат " до 300 000 ". Това разгласи вътрешният министър на страната Жералд Дарманен.

 

" Идеята е да има 100 000 души наоколо до реката с платени билети и повече от 220 000 във високата част на кейовете с безвъзмездни билети ", сподели Дарманен пред публичната телевизия " Франс 2 ". " А също така ще ги има и всички хора, които живеят в града или които ще наемат жилища и ще прекарват вечерите към Сена ", сподели още министърът.

 

Дарманен разгласи през октомври 2022-а в Сената, че чака " 600 000 фенове ".

 

Запитан още веднъж през май 2023 година по време на подписването на протокола за сигурност на церемонията вътрешният министър удостовери броя от 600 000.

 

Много източници на Франс прес, които познават договарянията, са удостоверили, че съгласно последните преценки на церемонията ще има " по-малко от 300 000 фенове със свободно наличие ".

 

За първи път в историята на олимпийските игри церемонията по откриването ще се организира не на стадион, а навън пространство.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР