Зрители зоват да не се гледа Хелс китчън заради елиминацията

...
Зрители зоват да не се гледа Хелс китчън заради елиминацията
Коментари Харесай

Бойкот на шеф Ангелов заради изгонената Цвети

Зрители зоват да не се гледа " Хелс китчън " поради елиминацията на 18-годишната врачанка 



Зрителите оповестиха протест на кулинарното предаване " Хелс китчън ".

Масово хора пред дребния екран зоват в обществените мрежи да се изключва тв приемникът, когато стартира шоуто по Нова телевизия. Причината е, че във вторник вечерта началник Виктор Ангелов изгони най-малката, само че и най-колоритна участничка - 18-годишната Цветомира.

 Врачанката отпадна на крачка от финала Врачанката отпадна на крачка от финала
Врачанката беше любимка на феновете за успеха и чека за 100 хиляди лв., само че изненадващо беше отстранена на няколко крачки от финала. " Бях си споделил, че спирам да го виждам сега, в който изгонят Цвети ", " Не, не не... това не е истина. Вече не виждам смисъл да се гледа " и " Интересното свърши с напускането на Цвети, няма да се гледа повече " са част от мненията в обществените мрежи, които разбуниха духовете в онлайн пространството.

Напускането на Цвети беше акомпанирано от трагични страсти и доста сълзи. Във вода плувнаха очите даже на началник Ангелов, който е прочут с безкомпромисния си и експлозивен темперамент.
 Цвети притегля внимание и отвън предаването Цвети притегля внимание и отвън предаването


" Ти ми върна вярата в младежите. Че желаят да се учат, че желаят да работят, че желаят да се развиват. Ти си превъзходен образец - спонтанна, готина, непосредствена, постоянно с въодушевление. Но когато стане дума за работа - постоянно първа. Има с какво да се гордееш! ", сподели началник Ангелов на разлъка с Цветомира.

В битката за победа и огромната премия остават Станислав от Перник, Виолета от София, Асен от Берковица, Кристиан от Варна и Васил от София. До финала на кулинарното предаване остават три седмици.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР