Зрители останаха в потрес от грозната сцена, в която Валерия

...
Зрители останаха в потрес от грозната сцена, в която Валерия
Коментари Харесай

Валерия изгони Евгени и подпали мрежата

Зрители останаха в шок от грозната сцена, в която Валерия непосредствено отпъжда Евгени, с цел да театралничи сама пред обективите

Откакто Евгени Генчев се събра в действителния живот с избраницата си от шоуто „ Ергенът “ – Валерия, пианистът най-накрая стартира да проглежда за същинската ѝ същина. До този извод стигнаха възмутени почитатели, откакто манекенката и защитничка на животните си сподели рогата във видео от 25-годишния си рожден ден, което бе публикувано в обществените мрежи. Зрители останаха в шок от грозната сцена, в която Валерия непосредствено отпъжда Евгени, с цел да театралничи сама пред обективите. От клипчето се вижда по какъв начин той се приближава до нея и слага ръката си на кръста ѝ. В този миг Валерия със леден взор се обръща към него и му споделя: " Махни се! ". 

Допускайки, че най-вероятно не е чул добре, Евгени остава до нея, при което рожденичката го скастря за повторно. След това тя се приближава до ухото му и прошепва нещо, след което той се отдръпва от нея и споделя " ооокей ", а физиономията му внезапно придобива сериозен тип. 

Въпросното държание от страна на Валерия, показано във видеото, незабавно отприщи вълна на яд измежду интернет потребителите. Към момента броят на възмутителните мнения по адрес на 25-годишната рожденичка продължава да пораства. " Много е чист този клип и добре се чува: " нататък махни се ". Ужас, смут ", недоволства фен.

" Що за дивотия, коя е тя да се държи по този начин, кой е той, да би трябвало да търпи това, боже доста се изложи Валерия. Аз разбирам, че са ви принудили да спазвате някакви правила след контракта, само че то като имаш некултурен и в действителност супер нискоинтелигентен човек като нея, можеш да очакваш апокалиптично развитие… доста жалка картинка и за него, и за нея. Направо го заби на дъното ", показва отвращението си от сходно деяние втори.

" Колко грозно наподобява тази реакция! ", " Голяма простачка е тази Валерия. Как може да приказваш по този метод, не знам. Евгени, заслужи си това оскърбление ", " Бягай… Генчо… до момента в който е време… Но евентуално има останала част от договора… и той я изпълнява… Ще се опомни… ще гледаме… ", " Момче. Много неприятни приказки заслужаваш. А всичките пари да даваш за кучета и котки ", гласят още от отрицателните мнения. В последна сметка Валерия реализира задачата си и на видеото, което споделя в обществените мрежи, 25-годишната победителка се любува на светлините на прожектротите сама и без Евгени.

източник: woman.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР