Зрители на NOVA изпратиха клип, от който се вижда как

...
Зрители на NOVA изпратиха клип, от който се вижда как
Коментари Харесай

Деца пребиха с дървен кол малко куче във Враца

Зрители на NOVA изпратиха клип, от който се вижда по какъв начин малолетни пребиват с дървен прът малко куче. По информация на NOVA в действието са забъркани три деца.



Скандализира хладнокръвието, с което се прави ликвидиране над малко бебе кученце с дървен кол. Това ликвидиране се снима от други съучастници. Говорим за предумисъл - прави се отвън обитаемото място, разяснява природозащитникът Пламенка Калинкина. По думите й увереността, с която е осъществено убийството на животното, приказва, че сходно закононарушение е осъществявано и преди. Тук няма съмнение. Убива кучето с устремност, гняв и убеденост, счита Калинкина.

Заместник-районният прокурор на Враца Емилиян Костов разгласи, че има данни за причинителите на закононарушението. В село Попица е проявена свирепост към куче, породена е гибелта му по изключително непосилен метод, уточни той.

Прокурорът посочи, че децата, забъркани в убийството на кучето, са на възраст към 15 години. Винаги е поправимо, само че би трябвало да се работи с психолог, съобщи Костов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР