Зрители на NOVA изпратиха клип, на който се вижда как

...
Зрители на NOVA изпратиха клип, на който се вижда как
Коментари Харесай

Ужас в Кресненското дефиле, шофьор избутва коли!

Зрители на NOVA изпратиха клип, на който се вижда по какъв начин водач избутва коли от пътя в Кресненското дефиле. Припомняме, че преди 2 месеца поради многото произшествия в региона, управляващите сложиха колчета, които да разделят платната. Оказа се обаче, че и те могат да бъдат преодолени.

Жената, която е станала несъзнателен очевидец на обстановката, пожела да остане анонимна, само че сподели в ефира на " Здравей, България ", че колата била държавна. С мъжа й се движели с позволената скорост за този сектор – 50 км/ч. Чули звуков сигнал и решили, че е кола за спешна помощ, само че се оказала цивилна кола със светлинна сигнализация. По думите на очевидката въпросният автомобил е изпреварил по този метод няколко коли, в това число тяхната, и всякога злополуката се разминавала на косъм.

От Националната работа за защита отхвърлят във въпросния ден и час тяхна кола или чиновник да е карал по този път. 

Ето и цялата позиция, която те изпратиха до NOVA:

" НСО нееднократно е показвала, че реагира по най-бързия метод и е безкомпромисна при нарушавания на пътя, осъществени от нейни водачи. Апелираме обаче жителите да бъдат деликатни в преценката си, когато алармират за осъществени пътни нарушавания и да не прибързват да ги приписват на държавната охранителна работа. В този ден автомобил на Националната работа за защита не е прекосявал през трасето, на което е снимана подадената в сигнала до Нова телевизия пътна обстановка, надлежно сниманият автомобил няма по какъв начин да се числи към парка на НСО ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР