Зрители на BBC се възмущават, че се свързват с Ofcom“,

...
Зрители на BBC се възмущават, че се свързват с Ofcom“,
Коментари Харесай

Зрителите на BBC Blankety Blank се възмущават, докато се „свързват с Ofcom“, след като са забелязали „измама“ в коледното специално издание

Зрители на BBC се възмущават, че се „ свързват с Ofcom “, откакто са забелязали „ излъган “ състезател в коледното особено издание на Blankety Blank.

Феновете считат, че са видели състезателя Джейсън с „ две карти “ по време на един рунд на емблематичното игрово шоу в събота вечер. Воден от Брадли Уолш, той се причислява от звездните посетители Брайън Блесед, Ей Джей Одуду, Катрин Райън, Роб Бекет, Ейнсли Хариот и Джема Колинс.

Но след един от отговорите на Джема феновете считат, че са видели Джейсън да „ изневерява “, до момента в който се стичат към X, публично Twitter, с цел да се оплачат от епизода. „ Джейсън имаше ли две обособени карти с отговори там #BlanketyBlank “, написа един човек.

Друг твърди: „ Джейсън имаше 2 карти, тъй че мисля, че той е лъжец и лъжец, свързах се с @Ofcom #blanketyblank. “ Докато някой различен сподели: " Джейсън избра ли от две карти тогава???. " Четвърти сподели: „ Имал ли е записани 2 отговора.......изглеждаше необичайно. #blanketyblank “

Някой различен зак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР