Зрител на bTV изпрати кадри на изкъртени пътни знаци по

...
Зрител на bTV изпрати кадри на изкъртени пътни знаци по
Коментари Харесай

Без знаци на пътя към Бистрица: Защо част от сигнализацията е паднала на земята

Зрител на bTV изпрати фрагменти на изкъртени пътни знаци по натовареното Бистиришко шосе. Снимките демонстрират сектора от кръговото под „ Околовръстния път “ до пречиствателната станция за питейни води „ Бистрица “. Според подателя повода е в некачественото слагане на знаците.



Пътят е извънредно претрупан и е рисков за произшествия, а знакът, който е паднал, е доста значим. Независимо от сигналите той продължава да лежи на земята.

Това са значими пътни знаци, единият е за път с преимущество, другият „ Стоп “, третият указва пешеходна пътека. Със сигурност това може да докара до недоразумения и обърква водачите, споделя мъжът, подал сигнала.

Причината тези знаци да бъдат съборени надали са пешеходци. Там те са необичайност. Според подалия на сигнала става дума за особеностите на ветровото натоварване в региона.

bTV се свърза с АПИ, които дадоха отговор, че знаците са демонтирани от недобросъвестни жители. Оттам са се свързали с полицията за осъществените вандалски прояви, а пътните знаци ще бъдат инсталирани още веднъж.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР