Зрелостничката Илиана Митова се открои сред многото абитуриентки които таз

...
Зрелостничката Илиана Митова се открои сред многото абитуриентки които таз
Коментари Харесай

Благоевградска госпожица засенчи червения килим в Кан

Зрелостничката Илиана Митова се открои измежду многото абитуриентки които таз година изпратихме на 24 май. На фрагментите, които се появиха от нейния бал се вижда едно доста красиво и непретенциозно момиче. Което не е заложило на натрапчивия разкош. С който всяка година ни изненадват зрелостничките.

Илияна е издокарана за тържеството си с бяла рокля, която в горната част е изпъстрена с обичайната българска шевица. Момичето стиска в ръце не голям букет от скъпи цветя, а скромна китка от рози. Накит от сребърни парички краси и без друго хубавата й глава.

Цяла България хареса момичето, което се открои измежду всички останали. Не инцидентно който я види я оприличава на това македонско девойче, за което се пее в известна национална ария.

След безумния кич, на който ставаме очевидци всяка година най-накрая се появи лъч вяра, че въпреки всичко на това безвремие му се вижда края, както  и на чалга културата! Да се надяваме, че следващата година ще се насладим на повече такива прелестни зрелостници, които милеят за българското! Да са живи и здрави младите, пожелаваме им На добър час!

Автор: viaranews.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР