Зрелището, което предлагат филмите с огромни чудовища, които се млатят

...
Зрелището, което предлагат филмите с огромни чудовища, които се млатят
Коментари Харесай

Годзила се пренася и на малкия екран

Зрелището, което оферират филмите с големи чудовища, които се млатят взаимно, е несравнимо. Ето за какво филмите за Годзила съумяват да съберат милиони от бокс офиса.

Чудовищната галактика, която Warner Bros. и Legendary сътвориха, несъмнено забавляваше зрителите, като разбираме, че това забавление ще се придвижи и на дребния екран. Този път обаче Warner няма да участват в картинката.

Според Variety, Apple и Legendary са сключили договорка за основаването на сериал за Годзила. Това, което се знае все още за него, е, че действието ще се развива по-късно в " Годзила " (2014 г.).

Едва ли обаче ще забележим Мили Боби Браун или някой от другите познати герои, тъй като в сериала ще се срещнем с изцяло нови. Идеята да се прегледа историята на семейство, което схваща за странната си връзка с тайната организация Монарх.

Който е гледал филмите знае, че точно тази организация играе значима роля в конфликтите на Годзила с останалите Титани. За момента не се знае нито кои артисти ще влязат в основните функции, нито по кое време почти можем да чакаме сериала.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР