Зов за помощ за 10-годишния Дени. Момчето е болно от

...
Зов за помощ за 10-годишния Дени. Момчето е болно от
Коментари Харесай

Болно от левкемия дете се нуждае от финансова подкрепа

Зов за помощ за 10-годишния Дени. Момчето е болно от левкемия и се лекува в Израел, където мина през химиотерапия. Сега Дени още веднъж има потребност от помощ, с цел да пристъпи към този момент към трансплантация.

Дени заболява от левкемия през 2017 година Година по-късно към този момент е в ремисия, само че в края на предходната година заболяването още веднъж се връща.

Снимка: btvnovinite.bg

За към два месеца благодарение на bTV фамилията съумява да събере сумата от 280 000 $ и момчето минава през химиотерапия. Подготвя се за трансплантация.

" Това беше за курсовете, които детето организира с химиотерапиите и с болничния престой, който се удължи доста ", споделя Димитър Георгиев – татко на момчето.

На Дени му следва трансплантация на костен мозък. Вече има и донор. Но в този момент детето се нуждае от пари за медикаменти преди интервенцията.

" Детето е доста желателно да взема това лекарство, защото при самата трансплантация, неговият имунитет се свежда до нула. Това са медикаменти, които се дават на детето да не отхвърля донора и в това време по-лесно да го схване ", добавя бащата.

Снимка: btvnovinite.bg

А фантазиите на Дени са елементарни.

" Да изляза на открито, тъй като когато вървим на някакви прегледи просто, като изляза на открито и ми се връщат доста мемоари от България и разходки, игри, разхождахме нашето куче Норт и ми липсват всевъзможни паркове ", споделя дребният Денислав Георгиев.

За да приключи лекуването на Дени е нужна сумата от 125 000 $. До момента са събрани близо 25 000.

Всеки, който желае, може да го поддържа, като подари средства.

Дарителска сметка: BG08UNCR70001524243279

БАНКА: UniCredit Bulbank

Титуляр: Денислав Димитров Георгиев
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР