Зорница от „Ергенът“ се пробва и в американския вариант на

...
Зорница от „Ергенът“ се пробва и в американския вариант на
Коментари Харесай

Жалка! Зори G е отчаяна и влиза в американския „Ергенът“

Зорница от „Ергенът“ се опитва и в американския вид на „Ергенът“!
Една от най-запомнящите се облици от „Ергенът“ Зорница Господинова има голям проблем с намирането на мъж. Очевидно не може да открие любовта по естествения метод и по тази причина се постанова да взе участие в риалити излъчвания.



След като Виктор Стоянов я отхвърли посред Турция, Зори G е подготвена да опита своя късмет и в различен вид на шоуто. Става въпрос за американския „Ергенът“.

Зорница беше единствената, която в действителност се влюби във Виктор и се надяваше да направи семейство с него. След като обаче той й разруши сърцето, тя отпътува да лекува наранената си душа в Египет.

Сега, към този момент два месеца след фотосите на шоуто, Зорница още веднъж е подготвена да потърси любовта. Тъй като явно има проблем с общуването с мъжете в действителния живот, тя още веднъж ще взе участие в предаване, надявайки се, че когато един мъж е заставен да я опознае, както е в шоуто, може да я хареса.

В Съединени американски щати през есента ще бъде сниман сезон номер 26 на риалити предаването, в което 30 дами се борят за сърцето на един мъж. Там обаче сега има няколко двойки, които са се срещнали тъкмо в предаването. Това дава вяра на обезверената към този момент 33-годишна Зорница, че и на нейната улица ще изгрее слънце.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР