Зорница Костова, състезател по карате киокушин от СК Ичи Геки“,

...
Зорница Костова, състезател по карате киокушин от СК Ичи Геки“,
Коментари Харесай

Европейската шампионка на ката Зорница Костова беше обявена за Спортист на Варна за месец ноември

Зорница Костова, играч по карате киокушин от Семеен кодекс „ Ичи Геки “, беше оповестена за Спортист на Варна за месец ноември. Зорница завоюва златен орден на ката на Европейското състезание в Полша при дамите. Неин треньор е международният първенец Емил Костов.

Отбор на месеца предстоящо стана отборът по водна топка КПС Варна, който за първи път в историята на този спорт завоюва Купата на България при мъжете в границите на един сезон, в който има и шампионска купа. Главен треньор на отбора е Найден Найденов.

За №1 на спортното учебно заведение бе разгласен състезателят по тенис Иван Иванов от Семеен кодекс „ Супер спорт “ с треньор Кристин Грозданов. Иван завоюва златен орден на шампионата „ Еди Хер “ в Съединени американски щати до 14 години.

В онлайн анкетата този месец има казус, защото уредниците оповестиха трима състезатели за най-хубави. Това са Симо Михайлов (стрийтлифтинг) – златен орден от шампионат в София, Кристиян Костадинов (спортна стрелба) – златен орден от шампионат „ Дръстър “ –Силистра при юношите и Тома Великов (бокс) от Семеен кодекс Харис боксинг за извоюван шампионски колан на интернационален фестивал в Италия в кат. 67 кг.

Наградите на всички връчи шефът на дирекция „ Спорт “ към Община Варна Кристиан Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР