Зорница Господинова от "Ергенът" е била наистина влюбена във Виктор

...
Зорница Господинова от "Ергенът" е била наистина влюбена във Виктор
Коментари Харесай

Зори от Ергенът призна, че била влюбена във Виктор


Зорница Господинова от "Ергенът " е била в действителност влюбена във Виктор и не очаквала толкоз рано да отпадне от предаването. Това показа пред bTV участничката, написа life.dir.bg.

"Виктор бе толкоз любезен с нас, като принц от приказките. С костюм, грациозен, хубав, с идеални обноски. Наистина бях влюбена в него, няма сюжет ", показа 32-годишната бизнес дама от Велико Търново.

"Може би още едно-две девойки трябваше да изоставен къщата, преди да се замисля, че идва моментът за мен. Не знам за какво не получих роза, питайте Виктор за това. Аз в действителност чаках да срещна любовта. В Съединени американски щати към този момент има 10 фамилии, основани по-късно предаване. Разбира се, там риалитито има над 25 сезона ", добави Зори, която въпреки всичко е щастлива от опита, който е натрупала в предаването.

Нейният артистичен псевдоним Zori G идва от Gorgeous, Glamorous, The Great (Прекрасна, Бляскава, Велика).

В последните минути от своя престой в "Ергенът " Зори приказва за пошлостта. "Видях, че на Виктор му харесват тези целувки и свалянето на бельото. Това ме отблъсна. В предаването два пъти го извеждах от неприятни обстановки и кавги, тъй като желаех да се усеща добре. На него му е мъчно, тъй като фотосите не престават доста часове ", разясни Зори.

Тя е сюрпризирана, че след първия епизод е имало толкоз доста отрицателни реакции по отношение на всички девойки и нито една дама не е била утвърдена от публиката.

"В заведения за хранене, нощни клубове и молове ме разпознават. Дечица и младежи желаят да се снимаме. Всички са възпитани и благи ", показа Зори.

Тя има своя фешън марка, като в същото време е и воден избавител, капитан на транспортен съд и знае пет езика. Често се гмурка на Малдивите, Доминикана и Занзибар. "Тези действия се допълват, не може да се тъпче на едно място ", отговори Зори на въпроса за какво са ѝ всички тези дипломи. Една от тях, за търговия с криптовалути, тя подари на Виктор при влизането си в риалитито.

Зори е живяла на доста места, в това число и в Сингапур, като не знае за какво до момента не е срещнала любовта.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР