Зорница Даскалова е новият изпълнителен директор на Агенция по вписванията.

...
Зорница Даскалова е новият изпълнителен директор на Агенция по вписванията.
Коментари Харесай

Коя е новата шефка на Агенцията по вписванията

Зорница Даскалова е новият изпълнителен шеф на Агенция по вписванията. Тя е назначена със заповед на министъра на правораздаването Цецка Цачева и съгласувана с министър-председателя.

Зорница Даскалова е приключила право в СУ „ Св. Климент Охридски “ през 1998 година и специализация „ Международни връзки “. Магистър е по „ Счетоводство и надзор “ от УНСС, оповестиха от Министерство на правосъдието. Юридическата си кариера стартира като специалист-юрист „ Рестуционни преписки “ в Областна администрация София.

Професионалният й път минава през Агенция за задгранични вложения като основен специалист и шеф отдел „ Консултации и задгранични вложения “, през интервала 2007 година – 2008 година е Изпълнителен шеф на общинско сдружение „ Пазари Изток “ ЕАД. От 2011 година – 2016 година

Зорница Даскалова е член на Комисия за защита на конкуренцията. Има стаж като правист и в частния бранш. Владее и употребява френски, италиански, британски и съветски езици.
Припомняме, че преди седмица уволниха предходния шеф на Агенцията по вписванията Елена Маркова. Причина за уволнението са нарушавания от последните две години, установени при цялостна проверка в организацията, почнала при ръководството на служебния кабинет. Маркова бе назначена за началник на Агенцията по вписвания през март 2015 година от квотата на Реформаторския блок. В понеделник пък бе задържан арбитър от Агенцията с обвиняване за подкупи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР