Зори от „Ергенът“ е готова за семейство и деца Снощи 32-годишната

...
Зори от „Ергенът“ е готова за семейство и деца
Снощи 32-годишната
Коментари Харесай

Зори след „Ергенът“: Виктор не е готов за семейство!

Зори от „Ергенът“ е подготвена за семейство и деца
Снощи 32-годишната Зорница не получи мечтаната от всички роза и напусна „Ергенът“. В особено изявление Зори призна, че присъединяване и в предаването е било доста прочувствено и друго от всичко, което е правила до този миг в живота си.

Тя е безапелационна, че Виктор й е направил положително усещане, само че сред тях не е можело да се получи, тъй като имат разнообразни полезности. За Зори са извънредно значими фамилните полезности.

За нея е значимо мъжът да има свои полезности и да е наясно какво желае от живота, да гледа в една и съща посока с дамата, която е избрал за своя спътница в живота. Зорница обаче споделя, че нейните полезности и тези на Виктор са радикално разнообразни и по тази причина сред тях не се е получило.

В момента тя е на стадий в живота си, в който желае да сътвори семейство и да има деца. Според нея Стоянов към момента не е подготвен за тази значима крачка в своя живот. „Той търсеше любовта, само че към момента не е подготвен да сътвори семейство“, безапелационна е Зорница за ергена.
 Според Зори, която нощес напусна
Според Зори, която нощес напусна „Ергенът“, Виктор не е подготвен за семейство сн. Инстаграм

Зори разкрива също, че външният тип на даден човек „не е приоритет“ за нея, по-важни са фамилните полезности.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР