Зори Джи повярва, че може да бъде дамата в сърцето

...
Зори Джи повярва, че може да бъде дамата в сърцето
Коментари Харесай

Зори Джи е опасна и въоръжена! Риалити звездата показа какво умее

Зори Джи повярва, че може да бъде дамата в сърцето на Виктор Стоянов, само че всичко се провали в един момент. Зори Джи бе смутена, само че наподобява е намерила по какъв начин да се оправя с гнева.

Ергенката е на ново странствуване, само че този път в Тунис, където пърха с цветни рокли, само че най-важното е друго - въоръжена е. Е, да не преувеличаваме, само че Зори Джи сподели по какъв начин се оправя с арбалет в ръка. Оказва се, че Джито е по-точна от някои мъже на Слънчака... както желаете го разбирайте това.

Виж още: Виктория Капитонова се оплака: Рускинята няма къде да си продава ненужните облекла

 Instagram

Иначе Зори е много дейна освен в обществените мрежи. Наскоро Джи беше специфичен посетител на рождения ден на Венетка от Дупница, която също изгря с присъединяване си в " Ергенът ". В този специфичен ден за Венета двете дами първо отидоха в Националната опера и балет, тъй като Зори Джи не върви по инцидентни места. 

Виж още: Ивелина Чоева разкри тайната на безконечната хубост: Моделката се маже с кремовете на баба си 

След това двете са се отбили и до известно столично заведение, само че въпреки всичко не липсваха фрагменти от дискотека. Двете дами са се отдали на един напълно женски ден в рокли, с които сигурно не са останали незабелязани – същински принцеси.

Изображение: https://www.instagram.com/zoriginter/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР