Зори Джи не дава лесно интервюта и иска пари, но

...
Зори Джи не дава лесно интервюта и иска пари, но
Коментари Харесай

За младите мъже и защо не харесва Виктор Стоянов: Зори Джи с нова порция разкрития

Зори Джи не дава елементарно изявленията и желае пари, само че пък в Instagram дава отговор изцяло гратис на почитателите си. За Зори връзките с Виктор са завършили, само че пък с девойките е към момента другарка и няма спор с нито една от тях.  С Виктор обаче нещата очевидно са много хладни, тъй като Зори призна, че двамата са тотални противоположности, които няма по какъв начин да се притеглят на друго равнище.

Виж още: Изненада за почитателите: Лорена отпразнува рождения си ден с нова ария

" Оказа се, че имаме разнообразни ценностни системи и друг светоглед ", счита Зори, която бе изгонена от Милото, както към този момент му споделят на Виктор в нета. Има ли мъж в този момент в живота на Зори? Няма, а за нея възрастта не е от голяма важност, тъй като тя не се впечатлява от годините на един човек, а от много други неща.

Виж още: Диона влезе в болница: " На никого не поисквам това, през което преминавам "!

" Възрастта няма общо със зрелостта и с желанието на човек да започва семейство, по тази причина считам, че това е строго самостоятелно ", разкри Зори, а това значи единствено едно - всеки (със сериозен мисловен багаж) може да си опитва шанса с мис Зори Джи.

Изображение: https://www.instagram.com/zoriginter/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР