Зоран Петровски стана големият победител в Сървайвър, като спечели голямата

...
Зоран Петровски стана големият победител в Сървайвър, като спечели голямата
Коментари Харесай

Ванко: Аз съм победителят в Сървайвър

Зоран Петровски стана огромният победител в " Сървайвър ", като завоюва огромната премия от 150 000 лв. с пет гласа от журито. Шампионът беше определен след гласоподаване на журито, формирано от отпаднали участници от сегашния сезон на " Сървайвър ", като в оспорваната конкуренция след него останаха Ганка и Карин.

" Аз съм същинският победител в Сървайвър " – съобщи обаче Ванко след края на рисковото риалити, като показа, че два месеца след края на предаването с Ганка са станали двойка.

Ганка, която по специалност е софтуерен инженер, пък призна, че се пробва да работи върху това да не управлява хората към себе си прекалено много. Ганка е на 25 година и е от пазарджишкото село Дорково. 32-годишният Иван Георгиев е фитнес треньор и инфлуенсър от София. Преди две седмици Ганка и Ванко споделиха фотография в Инстаграм профила си от сантиментална почивка във френската столица Париж. На фрагмента двамата се държат влюбено за ръце, до момента в който минават около Айфеловата кула в " града на влюбените ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР