ЗОРА откри днес втори магазин в Бургас. За компанията той

...
ЗОРА откри днес втори магазин в Бургас. За компанията той
Коментари Харесай

ЗОРА откри втори магазин в Бургас

ЗОРА откри през днешния ден втори магазин в Бургас. За компанията той е 37-и в страната. Новопостроеният двуетажен магазин, ситуиран на обща повърхност от 2400 кв. м., се намира на улица „Транспортна“ 31, в непосредствена непосредственост до мол Плаза“. В него са вложени над 4,3 милиона лв..
 dsc_8439  dsc_8421  dsc_8416  dsc_8415
„ Новият магазин е една перла на Черноморското крайбрежие. Това е съвременна постройка, която е съответна на света на технологиите – новаторска и съобразена с настоящите условия за потребителско преживяване “, показа пред екип на „Труд“ Драгомир Петров – шеф комерсиална мрежа „Зора ММС“ ООД. „ Компанията предлага най-новите неща в региона на бялата и черна техника, включващи целия набор от уреди за дома и фамилията, предлагани от международни производители. както и съвършено обслужване на клиентите“, добави господин Петров.
 dsc_8397  dsc_8389  dsc_8381
Откриването на нов магазин значи също и разкриване на нови работни места. 25 са новоназначените чиновници в модерното украшение на Бургас. 60 ваучера по 30 лева раздадоха на своите първи клиенти при откриването на комерсиалния обект. Специални промоции бяха изненада за посетилите през днешния ден новия магазин „Зора“ в Бургас. Вярна на традицията, компанията продължава да се развива. До края на годината следва да бъдат отворени още магазини във Велико Търново, Плевен, Пазарджик и Разлог.
 dsc_8318  dsc_8335  dsc_8367
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР